Počeci nam sežu od davne 1950-te godine kada smo otvorili obrt za stolariju, te izradom uglavnom građevne stolarije konkurirali na zahtjevnom tržištu drvnih prerađevina. Tijekom godina smo se razvijali i uvidjevši potrebe kako naših kupaca tako i cjelokupnog tržišta za stvaranjem modernog i visokokvalitetnog namještaja, odlučili smo proširiti našu ponudu na ostali namještaj što podrazumijeva kuhinje, dnevne boravke, spavaće sobe, kupaonice, blagovaonice, ugradbene ormare i pokrenuli vlastitu proizvodnju namještaja.

Tvrtka 'Ideal namještaj' je nastala širenjem našeg obrta i željom mladih snaga za nastavkom obiteljske tradicije. Naša ideja vodilja je da prezentiramo kvalitetan, moderan i inovativan namještaj koji je prije svega funkcionalan u svakodnevnom životu. Nudimo osobni pristup strankama i ispunjavanje svih zahtjeva uz pomoć stručnog mišljenja. Sve Vaše želje prikazujemo Vam koristeći najsuvremeniji software za 3D vizualizaciju i projektiranje proizvoda.

Pri izradi namještaja koristimo isključivo materijale marke KAINDL, što podrazumijeva sve vrste ukrasnih dekora i visokosjajnih akrila, te BLUM, Kesserböhmer i Grass okove za koje smatramo da su na samom vrhu trenutne ponude na tržištu. Naša eko linija nudi Vam materijale sa Hrvatskog podneblja (trešnja,orah, hrast, šljiva, bukva) te egzotične vrste drva.

Svakoj Vašoj želji pristupamo profesionalno i realiziramo je od idejnog rješenja do gotovog proizvoda!

 
Muzej Velika Gorica
  RIZ Zagreb, proizvodi posebne namjene
   Pastorali centar, Podsused
    Crkva Dugave, Zagreb
     Projekti posebne namjene Hrvatske vojske
      Farmaceutski fakultet Zagreb
       Ljekarna Harmica (eko linija)
        Dječji vrtić Zagreb
       Zepter Zagreb
      Pčelarska centrala, Zagreb
     Dom za djecu Laduč
    Osnovna škola Ivan Perkovac
   Sakralni objekt Kali, otok Ugljan
  Turističko naselje Lungo Mare, otok Cres
Hotelski kompleks Petrčani